News Flash:

Ordin de la Putin: Flota Nordului, in stare de alerta

16 Martie 2015
1470 Vizualizari | 1 Comentarii
Presedintele rus Vladimir Putin, comandantul suprem al armatei ruse, a dat ordin luni, in jurul orei locale 08:00, pentru plasarea in stare de alerta maxima a Flotei Nordului, precum si a unor unitati separate din cadrul Districtului militar Vest si a fortelor aeropurtate in vederea unei inspectii surpriza, relateaza RIA Novosti.
Un anunt in acest sens a fost facut de ministrul rus al apararii Serghei Soigu la Centrul national de gestionare a apararii din Moscova.
La aceasta inspectie de verificare inopinata a starii de pregatire de lupta participa 38.000 de soldati, 3.360 de tehnica militara, 41 de nave, 15 submarine, 110 avioane si elicoptere, a indicat ministrul Soigu.
In acelasi timp, comandantilor diferitelor tipuri de arme, sefilor directiilor centrale din Ministerul Apararii le-au fost inmanate deja pachete cu planul viitoarelor exercitii ce vor trebui desfasurate in cazul acestei inspectii surpriza.
Serviciul de presa al Districtului militar Sud a anuntat ca o nava cu rachete 'Daghestan' din flotila rusa din Marea Caspica a parasit luni portul si a iesit in larg pentru exercitii de tragere cu rachete, aplicatii in care va fi implicata si artileria.
AGERPRES/

ria novosti soigu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006730 (s)