News Flash:

Orban: Este evident ca guvernarea PSDragnea duce Romania spre nicaieri

23 Noiembrie 2017
865 Vizualizari | 0 Comentarii
orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, inainte de dezbaterea motiunii de cenzura ca initieterea demersului de demitere a Guvernului Tudise a fost o obligatie morala pentru liberali din moment ce este evident ca guvernarea PSDragnea duce Romania spre nicaieri.
"Am considerat o obligatie morala pentru PNL sa depun aceasta motiune de cenzura intr-un moment in care este evident ca guvernarea PSDragnea duce Romania spre nicaieri. Am incredere ca motiunea noastra 'PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma' ...este o motiune care are argumente suficient de puternice incat sa convinga orice parlamentar care mai are o urma de constiinta si care asculta de vointa cetateanului si nu de dictatul lui Liviu Dragnea si a lui Tariceanu. In ceea ce ne priveste pe noi vom face tot ce depinde sa treaca aceasta motiune ", a declarat Ludovic Orban.

El a spus ca daca parlamentarii PSD - ALDE vor fi lasati sa voteze, motiunea de cenzura ar avea sanse sa treaca.
 
"In masura in care sunt lasati ceilalti parlamentari sa voteze normal ca exista sanse.(...) Poate o sa aiba cineva demnitate, poate sa aiba cineva curaj, poate cineva o sa asculte de vointa oamenilor si nu de ordinele lui Dragnea. In cazul in care asculta de ordinele lui Dragnea arata ca s-au rupt clar de cetateanul roman, ca nu mai au un pic de respect (...) ca nu-i mai pune in practica interesele si ca nu este decat altceva decat o sluga a lui Dragnea. Eu vreau sa cred ca in Parlamentul Romaniei sunt mai multi reprezentanti ai cetatenilor decat slugi ale lui Dragnea si Tariceanu ", a mai spus liderul PNL.
 
Ludovic Orban a explicat ca  "PNL este pregatit in orice moment sa guverneze"  spunandu-i-se ca UDMR a invocat acest aspect cand si-a formulat pozitia cu privire la motiune.  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005046 (s)