News Flash:

Opt pakistanezi, opriti la frontiera romano-sarba

19 Octombrie 2016
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantul
Opt pakistanezi au fost opriti, marti dimineata, la frontiera romano-sarba, in zona Moravita, in timp ce incercau sa treaca ilegal din Serbia in Romania, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera transmis AGERPRES. 
"In data de 18 octombrie, in jurul orei 00,25, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita-ITPF Timisoara au observat, cu ajutorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica, un grup de persoane care a trecut ilegal frontiera, dinspre Serbia spre Romania, deplasandu-se pe jos, peste camp. Imediat politistii de frontiera au declansat o actiune specifica, fiind depistati opt barbati, care nu vorbeau limba romana, pe care i-au transportat la sediul sectorului pentru cercetari", se arata in comunicatul citat. 
In urma verificarilor, politistii au stabilit ca persoanele respective sunt cetateni pakistanezi, cu varste cuprinse intre 27 si 44 de ani, care au declarat ca au trecut frontiera pe jos din Serbia, cu scopul de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. 
Potrivit sursei citate, in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, totodata fiind anuntate si autoritatile sarbe, pentru cercetarea in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004801 (s)