News Flash:

OMG!!! Cum fac nord-coreenii amor. Adevarul socant despre viata amoroasa in cea mai brutala dictatura a lumii

21 August 2017
1896 Vizualizari | 0 Comentarii
coreea

Adevarul despre viata sexuala a nord-coreenilor, dezvaluit de mai multi oameni care au evadat din dictatura asiatica, este socant.

In urma cu cativa ani, Liberty in North Korea, o organizatie care documenteaza cazurile de incalcari ale drepturilor omului din aceasta tara, a publicat un articol despre viata sexuala a nord-coreenilor, din perspectiva mai multor fugari.

In ceea ce priveste atitudinile sexuale, Coreea de Nord se afla undeva „la mijlocul drumului”, tinerii putand sa isi aleaga partenerii sexuali. Studentii nord-coreeni sunt intr-o oarecare masura similari cu cei occidentali atunci cand vine vorba despre sexualitate, in sensul ca pot experimenta.

Exista insa particularitati cu adevarat socante, care confirma brutalitate dictaturii de la Phenian. Desi prostitutia este in mod oficial ilegala, exista cazuri de femei obligate sa intretina relatii sexuale cu inaltii oficiali ai partidului unic.

Comisia ONU pentru drepturile omului a auzit in 2004 o marturie cutremuratoare despre aceste cazuri. Potrivit marturiei, regimul pregateste tinere cu varste intre 14 si 20 de ani timp de doi ani, inainte de a le obliga sa intretina relatii sexuale cu oficialii.


adevarul viata sexuala dictatura asiatica socant liberty
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006144 (s)