News Flash:

Olga Tudorache va fi inmormantata sambata, la Cimitirul Bellu

18 Octombrie 2017
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
olga tudorache
Actrita Olga Tudorache va fi inmormantata sambata, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, ceremonia funerara fiind programata la biserica Kretulescu, la ora 11.30.
Spectatorii ii pot aduce un ultim omagiu actritei Olga Tudorache, vineri, intre orele 10.00 si 14.00, in foaierul Salii Mari a Teatrului National ”I.L. Caragiale” din Bucuresti (TNB), a informat institutia teatrala.
”Teatrul National Bucuresti anunta cu mare tristete despartirea de una dintre cele mai mari actrite ale tarii noastre, Olga Tudorache, interpreta stralucita a nenumarate roluri de drama, comedie si tragedie in teatru, film, televiziune si radio A fost onorata cu importante distinctii ale breslei, ale Statului Roman si ale Casei Regale a Romaniei. Sincere condoleante familiei indoliate. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!”, a transmis TNB.
Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit in noaptea de marti spre miercuri, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internata din 9 octombrie.
Olga Tudorache s-a nascut pe 11 octombrie 1929, in comuna Oituz din judetul Bacau. In anul 1951, a absolvit Institutul de Teatru si a facut parte din echipa Teatrului Tineretului din Bucuresti, unde a jucat pana in anul 1966, cand institutia teatrala a fuzionat cu Teatrul Nottara. De atunci, actrita a jucat la Teatrul Mic, pana in anul 1978, la Teatrul Foarte Mic si la Teatrul National din Bucuresti.

cimitirul bellu biserica kretulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006197 (s)