News Flash:

Ofiter de politie, la un pas sa fie jefuit in trenul Iasi - Timisoara

21 Noiembrie 2017
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1

Un ofiter de politie, pasager intr-un tren care circula pe ruta Iasi - Timisoara, a fost amenintat cu cutitul de un barbat, care a incercat sa ii sustraga un telefon mobil, acesta fiind insa imobilizat de politist, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean Arad. 

'In cursul zilei de luni, politistii Serviciului Judetean de Transporturi Arad au fost sesizati despre savarsirea unei infractiuni de talharie calificata. In fapt, un barbat, aflandu-se in trenul 1665, care circula pe relatia Iasi - Timisoara, la iesirea din localitatea Savarsin, a intrat intr-un compartiment si amenintand cu un cutit persoana vatamata, un barbat aflat ca pasager in tren, i-a sustras telefonul mobil. Talharul nu si-a putut duce fapta la indeplinire, intrucat persoana vatamata, comisarul-sef Liviu Ion Nica, din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara, a procedat cu fermitate la oprirea si imobilizarea celui in cauza, reusind totodata si deposedarea acestuia de arma utilizata', se arata in comunicatul transmis AGERPRES de inspector principal Lorena Radu, ofiter de presa la IPJ Arad. 

Potrivit sursei citate, faptuitorul a fost condus de politist la sediul Serviciului Judetean de Transporturi Arad, reusindu-se astfel indentificarea lui. Barbatul in cauza are 45 de ani si domiciliul in Arad. 

'In baza probatoriului administrat, politistii au procedat la retinerea celui in cauza pe baza de ordonanta de retinere, urmand ca la expirarea masurii, acesta sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata', a adaugat ofiterul de presa al IPJ Arad. AGERPRES


arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005369 (s)