News Flash:

Oficial: Simona Halep participa la turneul de la Dubai

9 Februarie 2016
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
Simona Halep (locul 3 WTA) va juca in cadrul turneului de tenis de la Dubai, care se va desfasura in perioada 15-20 februarie si pe care romanca l-a castigat in 2015, anunta site-ul oficial al competitiei.
Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului si este favorita cu numarul trei a competitiei, dupa Serena Williams (numarul 1 WTA) si Angelique Kerber (locul 2 in lume). "Am invatat cum sa joc fara presiune cand trebuie sa apar puncte si titluri. Sunt relaxata si multumita de jocul meu, iar asta imi da incredere pentru a castiga meciuri dificile", a declarat romanca pentru site-ul oficial al turneului de tenis de la Dubai.
Turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) este dotat cu premii totale in valoare de peste 1,7 milioane de dolari, iar suprafata de joc este dura (hardcourt). Simona Halep a castigat turneul in 2015, dupa o victorie in finala impotriva sportivei cehe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6.
La sfarsitul lunii ianuarie, Simona Halep anuntase ca se va opera de deviatie de sept si nu va participa la FED Cup si turneul de la Dubai, iar ulterior s-a razgandit. In perioada 6-7 februarie, Halep a jucat in FED Cup contra Cehiei si a inregistrat o infrangere (7-6, 4-6, 2-6 cu Karolina Pliskova) si o victorie (6-4, 3-6, 6-3 cu Petra Kvitova).
La inceputul anului, Simona Halep a fost eliminata inca din primul tur al turneului de Mare Slem din Australia (Australian Open).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007132 (s)