News Flash:

OFICIAL! FC Steaua si-a schimbat numele in Fotbal Club FCSB SA

30 Martie 2017
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
becali steaua
FC Steaua Bucuresti, echipa patronata de Gigi Becali, si-a schimbat numele in Fotbal Club FCSB SA, a anuntat, joi, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, la finalul sedintei Comitetului Executiv al FRF in care s-a aprobat aceasta decizie.
Fotbal Club FCSB SA va fi numele ros-albastrilor in toate documentele si competitiile Federatiei Romane de Fotbal si Ligii Profesioniste de Fotbal incepand de joi.
Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a actionat in instanta clubul FC Steaua in 2011, cerand anularea marcii inregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013, insa ICCJ a dat dreptate clubului sportiv. In anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) respingand contestatia in anulare formulata de gruparea patronata de Gigi Becali.
CSA Steaua a anuntat ca din vara va inscrie o echipa de seniori sub acest nume in Liga a 4-a si aceasta va avea palmaresul echipei pana in 2003, in timp ce Fotbal Club FCSB SA va detine palmaresul din 2003 pana in prezent.
Primul meci al vicecampioanei sub numele Fotbal Club FCSB SA va avea loc duminica, pe Arena Nationala, de la ora 20,30, impotriva rivalei Dinamo, in etapa a patra a fazei play-off a Ligii I. 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006756 (s)