News Flash:

OFICIAL! Cristiano Ronaldo si Angelina Jolie, impreuna dupa divortul de Brad Pitt

22 Februarie 2017
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
angelina jolie3
Vedeta Real Madrid, fotbalistul Cristiano Ronaldo, isi va face debutul in calitate de actor in serialul turcesc “Hayat Koprusu”, despre criza refugiatilor sirieni, alaturi de actrita americana Angelina Jolie, relateaza express.co.uk. Filmarile vor incepe in luna aprilie.
Cristiano Ronaldo, castigatorul a patru Baloane de Aur, isi indreapta atentia catre actorie. Fotblistul in varsta de 32 de ani va juca alaturi de actrita americana in varsta de 41 de ani intr-un serial despre criza refugiatilor sirieni.
Ronaldo, desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist din 2016, va aparea in “Hayat Koprusu”, o drama pentru televiziune ale carei filmari vor debuta in luna aprilie.
Eyup Dirlik, regizorul serialului, a declarat pentru ziarul Turkish Football ca Ronaldo va juca intr-o scurta scena din noul serial care va reuni actori si actrite din toata lumea, printre care si Nancy Ajram.
Serialul urmareste parcursul unei familii siriene care fuge din calea razboiului pentru a se exila in Turcia. Filmarile vor avea loc in Gaziantep, in regiunea Anatolia din Turcia, in apropierea granitiei siriene.
Ronaldo a comentat public despre criza refugiatilor, postand in decembrie, pe Twitter un mesaj video pentru copiii din Siria. In respectivul videoclip, Ronaldo a declarat: "Buna. Asta este pentru copiii din Siria. Stim ca ati suferit mult. Sunt un un fotbalist cunoscut, dar voi sunteti adevaratii eroi. Nu va pierdeti speranta. Lumea e cu voi. Ne pasa se voi. Sunt alaturi de voi."
De asemenea, Ronaldo a facut o importanta donatie catre Salvati Copiii, care a permis finantarea pentru aprovizionarea unei tabere de refugiati cu mancare, medicamente si haine.
Angelina Jolie, care este Ambasador al Bunavointei pe langa Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati, este si ea o militanta pentru cauzele refugiatilor. Aceasta a sensibilizat de numeroase ori opinia publica si decidentii politici cu privire la situatia refugiatilor. Mediafax.ro

real madrid cristiano ronaldo angelina jolie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004818 (s)