News Flash:

Ofera-i copilului tau o experienta inedita, la expozitia educativa despre corpul uman, de la Iulius Mall!

2 Noiembrie 2018
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
02

Peste 270 de copii au vizitat deja expozitia „The Human Body Adventure”, care s- a deschis ieri, la Iulius Mall Timisoara. Zona Intersport de la etajul mall-ului s-a transformat intr-o veritabila sala de curs pentru cei mici, care au fost fascinati sa descopere corpul uman, intr-o maniera ludica. Expozitia poate fi vizitata pana pe 11 noiembrie 2018 inclusiv. Alti 3.000 de copii si-au rezervat bilete.
Incursiunea celor mici in lumea medicala a fost ghidata de studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, care, ajutati de elementele inedite de butaforie, le-au explicat celor mici, pe intelesul lor, cum functioneaza creierul si cele cinci simturi si le-au povestit informatii despre schelet, oase, muschi, piele, inima si sistemul respirator. Imbracati in halate de doctori, copiii au fost incantati, in special, de masa de operatieinteractiva si de aplicatia de realitate augmentata, cu ajutorul careia au vazut organele interne si cum se misca aceastea. La final, micii doctori au facut fotografii haioase si au primit cadouri.
Alti 3.000 de prichindei si-au rezervat deja bilete si vor vizita expozitia interactiva organizati in grupuri educationale. Expozitia „The Human Body Adventure” este recomandata copiiilor cu varste intre 5 si 14 ani si este organizata de Iulius Mall, in parteneriat cu Reteaua privata de sanatate Regina Maria din cladirea de birouri UBC 2 si Universitatea de Medicina din Timisoara.

Expozitia poate fi vizitata zilnic, pana pe 11 noiembrie 2018 inclusiv, in intervalul orar 10.00 – 20.00. Pretul unui bilet este de 10 lei de persoana pentru grupurile educationale organizate si 15 lei/individual, iar biletele se achizitioneaza de la Centrul Info. Programarile se pot face la adresa de mail: rezervari.tm•iuliusmall.com sau la telefon 0720/550.684.

Galerie Foto

03
intersport
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004905 (s)