News Flash:

Oana Lis a facut anuntul pe Facebook! „Adio, Viorel, si ramai cu bine!!!” Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe fostul primar al Capitalei

25 Octombrie 2017
2371 Vizualizari | 0 Comentarii
oana lis
Oana si Viorel Lis au socat de nenumarate ori publicul prin aparitii excentrice si relatia lor deschisa provocarilor.

Oana Lis a postat pe Facebook o fotografie in care apare in bratele lui Catalin Botezatu. Fericita de apropierea de celebrul designer, oana a anuntat pe facebook „Adio, Viorel, si ramai cu bine!!!”.

„Essti o fata frumosa si ai drept da iubi da sa iubesti un barbat mai tanar dect tine sa te faca tota veata fericita ca astia doi nu fac de tine tot batran e amandoi” (sic!), i-a scris unul dintre admiratori.

Oana si Viorel Lis dovedesc ca diferenta de varsta in cuplu (35 de ani) nu conteaza atunci cand la mijloc este iubire si veselie. Dincolo de aparente, cei doi se comporta ca niste adolescentini la prima iubire

Invitati intr-o emisiune tv, Viorel si Oana Lis s-au distrat pe cinste chiar si atunci cand s-au contrat in replici taioase. La una dintre intrebarile indiscrete ale moderatorului, Viorel Lis a avut o replica care i-a lasat pe toti cei din platou cu gura cascata.

Astfel,Viorel si Oana au raspuns cu sinceritate, chiar si atunci cand au fost intrebati despre…activitatile din dormitor. ”Sunt o bruta in pat!”, a spus razand Viorel Lis.

oana lis catalin botezatu adio
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005143 (s)