News Flash:

Oamenii au ramas fara cuvinte! Minune intr-o manastire din nordul tarii? „Am avut ciroza în ultimul stadiu, trebuia sa mor, dar am fost vindecat”

19 Noiembrie 2017
1789 Vizualizari | 0 Comentarii
miracol

Sfantul Maslu se pare ca este slujba care i-a facut pe multi credinciosi sa isi recapete sanatatea. Multi enoriasi declara ca au scapat de multe boli grave prin rugaciunea in timpul acestei slujbe. 

Medicii nu i-au dat de trait mai mult de doua luni, insa el nu si-a pierdut speranta. Un barbat in varsta era bolnav de ciroza in ultimul stadiu. A ajuns sa se roage la slujba Sfantului Maslu la Bisericani. 
Mai multi bolnavi se aflau acolo care sperau la vindecarea lor miraculoasa. 
La cateva zile dupa Sfantul Maslu, la finalul Liturghiei, in altar era staretul si inca un parinte. Barbatul a mers acolo si a ingenuncheat in fata icoanei Maicii Domnului, plin de recunostinta, noteaza doxologia.ro.
"As dori sa vorbesc cu parintele staret. (...) Preacuvioase, doresc sa multumesc Maicii Domnului si Sfintiei voastre ca, iata, am avut ciroza in ultimul stadiu, trebuia sa mor, dupa spusele medicilor, dar am fost vindecat! Am fost vineri la Taina Sfantului Maslu si am avut bucuria sa stau chiar sub epitrahilul Sfintiei voastre. Acum vin de la spital. Am fost la control si medicii s-au mirat foarte mult, intrebandu-ma ce-am facut, ce-am luat: „Omule bun, ficatul tau este nou!”, a spus barbatul.
Dupa ce a declarat, se pare ca a scapat de ciroza, ficatul lui s-a insanatosit si nu ii mai e frica de moarte. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013745 (s)