News Flash:

O tanara si-a amanetat telefonul si a facut plangere la Politie, pe motiv ca i-a fost furat. Ce s-a intamplat dupa...

22 Februarie 2017
946 Vizualizari | 0 Comentarii
telefon nou0
O tanara de 25 de ani, din municipiul Galati, a fost amendata cu o suta de lei de catre politisti dupa ce a reclamat ca un necunoscut i-a furat telefonul pe care de fapt ea il amanetase.
Femeia le-a spus politistilor ca, pe 15 februarie, in timp ce se deplasa pe strada Siderurgistilor din municipiul Galati, a fost deposedata de poseta in care avea un telefon mobil, suma de 310 lei si actele de identitate, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Galati. Astfel, ea a reclamat ca un tanar necunoscut i-a smuls poseta de pe umar si apoi a fugit. 
Din cercetari politistii nu au obtinut informatii care sa sustina aspectele sesizate de tanara, ea fiind invitata la Sectia 2 Politie unde, in urma reaudierii, a declarat ca totul a fost o inscenare si de fapt si-a amanetat telefonul deoarece avea nevoie de o suma de bani, dar nu dorea ca familia sa afle acest lucru, scrie news.ro.
Tanara a recunoscut ca reclamatia facuta la Politie a fost falsa, fiind sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 100 lei.

politisti tanara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005390 (s)