News Flash:

O studenta din Iasi, printre tinerii decedati in accidentul tragic de pe autostrada din Spania. 14 studenti au murit dupa ce un autocar s-a rasturnat

21 Martie 2016
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
autocar studenti
Noi informatii au aparut dupa accidentul de autocar petrecut pe o sosea din Spania. Printre cei 14 tineri morti in urma accidentului se ca este si o tanara romanca. Tanara avea 24 ani si era studenta la Iasi, conform autoritatilor locale. Cel mai probabil femeia urma cursurile Universitatii Alexandru Ian Cuza.  Tanara a decedat in urma leziunilor deosebit de grave pe care le-a suferit in momentul in care autocarul s-a rasturnat.

Autocarul era plin cu studenti Erasmus si se intorcea de la un festival ce a avut loc in Valencia si se indrepta spre Barcelona. La un moment dat soferul a pierdut controlul volanului, iar autocarul s-a rasturnat. In accident au fost ranite alte 43 de persoane, dintre care circa 30 au fost spitalizate. La bordul autocarului se aflau 56 de studetii Erasmus de 19 nationalitati diferite, precum Marea Britanie, Turcia, Franta.

Anterior, Ministerul de Extrene aratase ca: "potrivit ultimelor informatii obtinute de la autoritatile locale, printre cetatenii care au fost raniti si transportati la unitatile spitalicesti nu au fost identificate persoane de cetatenie romana"!

spania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)