News Flash:

O singura lingurita, consumata doar inainte de somn, te ajuta sa slabesti in timp ce dormi

5 Februarie 2018
978 Vizualizari | 0 Comentarii
lingurita

In incercarea de a da jos kilogramele in plus, oamenii au inceput sa combine diferite produse, care sa topeasca grasimea nedorita. Asa a aparut si acest sirop, considerat de cei care l-au folosit de-a dreptul miraculos.
Afla care este siropul care arde toata grasimea de pe abdomen. Iei o lingurita inainte de culcare si poti slabi fara efort!

Mersul la sala de fitness poate fi o treaba prea obositoare pentru unii, sa nu mai vorbim de cei care abia au timp sa respire din cauza activitatilor zilnice. Daca nici cu dietele nu te impaci prea bine, afla ca s-ar putea sa fie o solutie prin care sa dai jos grasimea de pe burta fara prea mare efort.

Ai nevoie de cateva ingrediente, cum ar fi: 125 grame hrean proaspat, patru lamai, trei linguri de miere, doua lingurite scortisoara si o bugata de ghimbir prospat (aproximativ 2 cm lungime).

Iata ce trebuie sa faci: pentru inceput, amesteca hreanul cu ghimbirul la blender, dupa care adauga sucul stors de la lamai si amesteca. Este timpul sa pui si cele trei linguri de miere si pe cele doua de scortisoara si amesteca pana ce devine o pasta, apoi tine siropul obtinut intr-un recipient din sticla.

Cum il folosesti? Se recomanda administrarea a doua lingurite de sirop pe zi, cate una inainte de masa sau inainte de culcare. Repeta acest procedeu timp de trei saptamani, dupa care trebuie sa faci pauza doua saptamani. Poti relua lupta cu grasimea de pe abdomen, dar ai grija sa respecti indicatiile de mai sus. Si mare grija la alimentatie: chiar daca nu urmezi o dieta propriu-zisa, nu poti sa faci abuz de alimente, caci siropul nu va avea acelasi efect.

Atentie! Acesta este un articol scris cu titlu informativ si nu inlocuieste o vizita la medic, ori sfaturile unui nutritionist.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005877 (s)