News Flash:

O sectie a Spitalului Judetean Timisoara intra in renovare

9 Noiembrie 2015
643 Vizualizari | 1 Comentarii
Spitalului Judetean Timisoara
Morga Spitalului Judetean Timisoara a intrat in renovare. Este vorba de sectia de prosectura a Spitalului Judetean Timisoara, cum se spune in limbajul medical, locul unde oamenii sunt adusi cu… picioarele inainte. Renovarea a demarat, dar pentru ca Spitalul Judetean Timisoara a reusit sa economiseasca aproximativ 700.000 euro, in urma unei licitatii organizate pentru achizitionarea de echipamente medicale cu bani de la Ministerul Sanatatii, o parte din fonduri vor fi folosite pentru achizitionarea de echipamente pentru morga – 150.000 euro, scrie tion.ro.
„Se vor termina de renovat sectii care nu au fost renovate de la constructia Spitalului Judetean – sectia de prosectura, care nu a fost renovata niciodata, de peste 40 de ani. Nu s-a facut niciodata. Se va amenaja tot demisolul”, spune presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin.
Prosectura se afla in renovare, iar fata acestei sectii va fi schimbata complet.

titu bojin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Oportunitate!  | #1143
Completează-ți veniturile muncind acasă! Acum ai la dispoziție un proiect care te să învață în doar câțiva pași cum să câștigi bani pe net. Instruirea se face gratuit, prin email. Nu este necesară experiența. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Cere detalii la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032300 (s)