News Flash:

O romanca a fost ranita in accidentul feroviar din Bavaria. Starea sa e grava, dar stabila

10 Februarie 2016
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
trenuri germania
O femeie cu cetatenie romana a fost ranita in accidentul feroviar din Bavaria, starea sa fiind grava, dar stabila, a anuntat miercuri Ministerul Afacerilor Externe.
"Potrivit informatiilor primite in cursul acestei zile de catre oficiul consular roman din partea reprezentantilor politiei locale, printre persoanele accidentate a fost identificata si o femeie de cetatenie romana. In prezent, aceasta este internata intr-o unitate medicala, starea sa fiind grava, dar stabila", a precizat miercuri MAE, la solicitarea MEDIAFAX.
De asemenea, Consulatul General al Romaniei la Munchen este in permanenta legatura cu familia femeii si cu reprezentantii spitalului in care aceasta este internata, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara de specialitate, in limita competentelor legale, potrivit sursei citate.
In urma coliziunii frontale a doua trenuri, in landul Bavaria, 11 persoane si-au pierdut viata, si peste 80 de persoane au fost ranite in accident, dintre care 18 se afla in stare grava. Alte 63 au rani minore, a precizat politia din Bavaria. La bordurile ambelor trenuri se aflau 150 de persoane in total.
Cele doua trenuri s-au ciocnit frontal, marti dimineata, in apropiere de orasul Bad Aibling, la 60 de kilometri sud-est de Munchen, in zona raului Mangfall, intre statiile Holzkirchen si Rosenheim.
Coliziunea dintre cele doua trenuri s-ar fi produs dintr-o eroare umana, a declarat o sursa apropiata anchetei pentru DPA, potrivit primelor concluzii ale investigatiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)