News Flash:

O reteta veche de 100 de ani: legume in saramura

24 Octombrie 2015
1408 Vizualizari | 0 Comentarii
saramura
Reteta pentru legume in saramura a fost publicata in ''Carte de bucatarie — 1501 feluri de mancari'' (1935), a carei prefata a fost semnata de Constantin Bacalbasa.

Legumele in saramura pot reprezenta garnitura ideala pentru fripturile pe care le servim in sezonul rece. Pentru a le prepara aveti nevoie de castraveti, ardei lungi, gogonele, bame, varza rosie taiata in patru, varza alba taiata la fel, fasole tucara, usturoi, pepeni verzi mici, crengute de marar, frunze de telina, cimbru, apa si sare, scrie Agerpres.

Toate legumele se iau si se pun intr-un borcan, iar apoi se adauga saramura, care trebuie sa acopere legumele. Inchideti ermetic borcanul si lasati-l intr-un loc racoros timp de o saptamana. Apoi, agitati-l zilnic timp de cateva zile. Legumele in saramura pot fi mancate abia dupa o luna.

reteta garnitura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005339 (s)