News Flash:

O reteta simpla si DELICIOASA: Chiftelute de legume si cascaval

14 Mai 2014
1506 Vizualizari | 0 Comentarii
Se prepara rapid din dovlecei si mazare si sunt foarte gustoase!

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 4.

Complexitate: usor

Calorii: 320.

Ingrediente

4 dovlecei potriviti

100 g cascaval

3 linguri cu faina

2 linguri cu pesmet

2 oua

1 cescuta cu mazare congelataƒ

marar

piper

sare

ulei pentru prajit

Mod de preparare

1. Curata dovleceii si da-i pe razatoarea mare, adauga sare si lasa-i cinci minute.

2. Pune mazarea la fiert in apa cu sare. Stoarce de apa dovleceii rasi si amesteca-i cu cascavalul ras, ouale si faina, scrie ecuisine.ro.

3. Adauga mararul, mazarea si pesmetul, potriveste de sare si piper. Amesteca din nou, apoi modeleaza chiftele plate mai maricele.

4. Prajeste chiftelele in baie de ulei incins, cate doua minute pe fiecare parte sau pana ce se auresc. Scoate-le pe hartie absorbanta.

TRUC: De ce trebuie sa fie uleiul foarte incins? Ca tot ceea ce prajesti sa nu se imbibe de grasime: uleiul fiind incins, se creeaza imediat o crusta.

ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1057 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025903 (s)