News Flash:

O poveste de dragoste dincolo de moarte: „Sper sa ma ierti tu, pentru ca eu nu ma pot ierta! Te iubesc, Simona mea“

5 Decembrie 2017
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
simona marinela candrea

Undeva in Apuseni, pe marginea unui drum din localitatea Somesul Cald, un monument funerar aminteste de o poveste de dragoste incheiata cu o tragedie. O tanara in varsta de 26 de ani a murit in acest loc in urma cu doi ani. De atunci, iubitul ei vine in fiecare zi si pune o candela si flori in amintirea acesteia si ii cere iertare plangand. Nenorocirea a avut loc in 1 mai 2015. Simona Marinela Candrea, o tanara in varsta de 26 de ani din Vatra Dornei, a murit intr-un tragic accident. Se afla intr-o masina modificata pentru concursuri off-road, condusa de prietenul ei, Abdul Rahim Jousouf Hadil, un cetaten de origine araba. Acesta detine un service pentru cutii de viteza in localitatea Gilau, unde lucra si Simona. 

Cei doi obisnuiau sa participe frecvent la concursuri si plimbari off-road in Muntii Apuseni. In ziua fatidica, prietenul Simonei a incercat sa urce cu masina o panta abrupta din zona Somesul Cald. La un moment dat a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a rasturnat si pravalit la vale aproape 100 de metri. Desi purta echipament de protectie, Simona Candrea nu a supravietuit accidentului. Prietenul acesteia, soferul, a scapat fara rani grave.  ”Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca in zona montana, in apropierea drumului judetean 107S, a avut loc un accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, din localitatea Somesul Cald. Din primele informatii reiese ca victima era pasagera intr-un vehicul off-road, care s-a rasturnat”, au declarat reprezentantii IPJ Cluj, la momentul respectiv.  

In familia Simonei, tragedia a fost si este in continuare mare. Tanara a fost ingropata la Vatra Dornei, langa mormantul fratelui sau, care murise cu cinci ani mai devreme. In articolele publicate la vremea respectiva se afirma ca Abdul Rahim Jousouf Hadil a fost tinut cu greu pentru a nu se arunca in groapa cu sicriul iubitei sale.    Intors acasa, tanarul a ridicat un monument funerar in amintirea Simonei, care a devenit si un loc de pelerinaj in Apuseni si pe care a scris urmatoarele cuvinte: ”Simona dragostea mea, toate s-au frant acum. Si gandurile mele si visele tale. Si daca mi-ai fi zis, hai vino cu mine, fara sa intreb as fi murit cu tine! Ai fost si vei ramane iubirea mea! Sper sa ma ierti tu, pentru ca eu nu ma pot ierta! Familia si prietenii nostrii te-au iubit si plang o data cu mine. Te iubesc mult, Simona mea! Dormi in pace, inger drag si bun. Te iubesc, Abdul”.   

De la momentul mortii prietenei sale, tanarul merge in fiecare zi cu flori si candele la monumentul funerar de pe valea Somesului Cald si isi cere iertare neincetat. De cele mai multe ore plange in hohote. Abdul a ales acest mod pentru a fi in continuare alaturi de iubita lui. Ancheta realizata de politisti a relevat faptul ca Abdul Rahim Jousouf Hadil este vinovat de producerea accidentului. Acesta a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa la Judecatoria Huedin. Tanarul a fost condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, decizie care a ramas definitiva. Familia Simonei nu s-au constituit parte civila in proces. 
 


somesul cald simonei tragedia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006664 (s)