News Flash:

O noua zi LIBERA in Romania! Cand va fi aceasta

18 Iunie 2018
976 Vizualizari | 0 Comentarii
liber

Mai multi deputati PNL, un parlamentar USR si unul UDMR au depus, luni la Senat, un proiect care prevede ca Inaltarea Domnului sa fie declarata zi libera, sustinand ca aceasta zi reprezinta "un act de deplina incununare a misiunii de mantuire si eliberare a omului de sub pacat".
"Inaltarea Domnului, act de deplina incununare a misiunii de mantuire si eliberare a omului de sub pacat, reprezinta certificarea ca Iisus Hristos este Fiul care urca de-a dreapta Tatalui ceresc. Aproape ca nu exista scoala, institutie de cultura ori primarie in Romania care sa nu sarbatoreasca public si solemn aceasta zi de Inaltare si de pomenire a Eroilor neamului, dubla ocazie de rugaciune, pomenire, amintire si elogiere.

Ca atare este firesc faptul ca Parlamentul Romaniei sa accepte declararea acestei zile de mare insemnatate spirituala, morala, identitara si nationala, zi in care sarbatorim, actul final al operei Mantuitoare a lui Hristos, Inaltarea Domnuli, alaturi de comemorarea pioasa a celor care s-au jertfit pentru ca noi sa traim astazi intr-o tara libera, intreaga si suverana, drept sarbatoare legala – zi nelucratoare pentru toti cetatenii Romaniei", se arara in expunerea de motive a initiativei legislative.

Deputatii PNL, Daniel Gheorghe si Nicolae Neagu, principalii initiatori au proiectului mai precizeaza ca Romania are cele mai putine zile libere, comparativ cu alte state membre UE.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006039 (s)