News Flash:

O noua TRAGEDIE PE MUNTE! O turista de 24 de ani din Vaslui a murit dupa ce a cazut in prapastie in Muntii Bucegi. Tanara era in vacanta cu un grup de prieteni si a alunecat in gol, pe traseul Jepii Mici

28 Mai 2017
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
jepii mici
O tanara de 24 de ani a fost gasita de salvamontisti, sambata, in stare grava, inconstienta, dupa ce a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mici, din Muntii Bucegi, iar sprijin a fost chemat elicopterul SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.
UPDATE 19.30 Turista in varsta de 24 de ani care a cazut, sambata, in prapastie, pe traseul Jepii Mici, din Muntii Bucegi, a murit, aceasta suferind multiple traumatisme si fracturi. Medicii au declarat decesul dupa mai bine de o ora in care tanara nu a raspuns manevrelor de resuscitare.
Potrivit Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Prahova, turista, in varsta de 24 de ani, care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mici, a suferit politramatisme care au fost incompatibile cu viata.
„Am gasit-o in stop cardio-respirator. Prezenta politraumatisme, un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic, fracturi”, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX, George Duta, purtator de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova.
Jandarmeria Montana a precizat ca turista a cazut de la o inaltime de 50 de metri, in zona Valea Spumoasa.
Un turist a fost cel care a sunat la 112.
Tanara era din Vaslui, in vacanta cu un grup de prieteni. Ei se intorceau in Busteni de pe Platoul Bucegilor cand fata a alunecat si a cazut. In acel moment ploua torential.
Trupul turistei va fi transportat la Serviciul de Medicina Legala din Ploiesti.
-------------------------------------------------------------
Salvamontistii din Busteni si echipajele de la Ambulanta Prahova au intervenit, sambata, pentru salvarea unei femei cazute in prapastie, pe traseul Jepii Mici din muntii Bucegi.
Potrivit sefului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, serviciul a fost alertat dupa ce o femeie a cazut intr-o prapastie.
„Date suplimentare nu avem, nu stiu daca mai era cu cineva sau nu. S-a anuntat a fi ceva grav”, a declarat Haiduc.
La randul sau, George Duta, purtatorul de cuvant al Ambulantei Prahova, a declarat ca din primele informatii femeia este inconstienta.
„Intervenim cu doua echipaje, unul fiind de la Ploiesti. Echipajele noastre nu pot ajunge la victima. Acesta va fi coborata de catre salvamont. Incidentul a avut loc pe Jepii mici. A fost alertat si elicopterul care va prelua pacienta de pe stadionul Sinaia”, precizat Duta.
Traseul Jepii Mici din Muntii Busteni este deschis turistilor. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005056 (s)