News Flash:

O noua Revolutie? Zeci de mii de romani au iesit in strada si cer demisia Guvernului

4 Noiembrie 2015
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
protest in strada
Protestul care a inceput marti seara in Piata Universitatii din Capitala a luat sfarsit, dupa mai mult de sase ore, in care mii de oameni au mers in mars prin centrul Capitalei, la Guvern, MAI, Parlament si Primaria Sectorului 4, cerand demisia lui Piedone, Oprea si Ponta.
UPDATE 01:07 Protestul de marti seara din Capitala a luat sfarsit
Cateva mii si apoi sute de manifestanti au mai ramas in Piata Universitatii pana dupa miezul noptii, dupa care au parasit locul in care a inceput marsul de marti seara.
La peste sase ore de la debutul manifestatiei, in Piata Universitatii, bucurestenii au revenit in acest punct, dupa ce cerut in strada demisia primarului Piedone, a premierului Victor Ponta si a ministrului Gabriel Oprea si au protestat la Guvern, MAI, Parlament si Primaria Sectorului 4.
Oamenii au cerut demisiile, in urma incendiului de vineri seara din clubul Colectiv, in care 32 de persoane si-au pierdut viata, iar alte aproximativ 200 au fost ranite.
UPDATE 23:59 - Manifestantii din Capitala au ajuns la Piata Universitatii
In jurul orei 23.50, la aproape sase ore de la debutul manifestatiei, bucurestenii care cer in strada demisia primarului Piedone, a premierului Victor Ponta si a ministrului Gabriel Oprea au ajuns la Piata Universitatii.
Ei au cantat ”Desteapta-te romane” si striga ”Ole, Ole, uite Ponta, nu mai e!”, ”Demisia!”, ”E doar inceputul!”, ”Jos Oprea!”. De asemenea, oamenii scandeaza ”Colectiv”.
Protestatarii au ajuns in Piata Universitatii de la Primaria Sectorului 4, de unde au marsaluit pe traseul bulevardul George Cosbuc- Piata Unirii-bulevardul I.C. Bratianu.
Manifestatia a inceput la ora 18.00, in Piata Universitatii, unde cateva mii de oameni s-au adunat sa ceara demisia primarului Piedone, a premierului Victor Ponta si a ministrului Gabriel Oprea, in urma tragediei din Clubul Colectiv. In urma incendiului de vineri seara din Colectiv, 32 de persoane si-au pierdut viata, iar alte aproximativ 200 au fost ranite.
UPDATE 23:45 - Protestatarii marsaluiesc spre Piata Universitatii
La ora transmiterii acestei stiri, manifestantii, care in jurul orei 23.15 au plecat de la Primaria Sectorului 4, pe bulevardul George Cosbuc, se indreapta spre Piata Universitatii.
Protestatarii au trecut prin Piata Unirii, iar acum se afla pe bulevardul I.C. Bratianu.
Oamenii se indreapta spre Piata Universitatii, acolo unde a inceput manifestatia, la ora 18.00.
La plecarea de la Primaria Sectorului 4, unii dintre manifestanti au vrut sa mearga spre Clubul Colectiv, dar au renuntat si au ales sa se intoarca la Universitate.
UPDATE 23:05 - Unii dintre protestatari pleaca de la Primaria Sectorului 4 spre Clubul Colectiv
Bucurestenii care cer in strada demisia primarului Cristian Popescu Piedone, a premierului Victor Ponta si a ministrului Gabriel Oprea, au inceput sa plece de la Primaria Sectorului 4, unii dintre ei indreptandu-se spre Clubul Colectiv. Numarul protestatarilor este de aproximativ 25.000.
La ora transmiterii acestei stiri, manifestantii se afla pe bulevardul George Cosbuc. Ei scandeaza ”Demisia”.
Unii manifestanti se indreapta spre Clubul Colectiv, unde in urma incendiului de vineri seara 32 de persoane si-au pierdut viata, iar alte aproximativ 200 au fost ranite.
UPDATE 22: 32 - Protestatarii au ajuns la Primaria Sectorului 4
Manifestantii, care au plecat din Piata Constitutiei, pe bulevardul Libertatii, au ajuns, la ora transmiterii acestei stiri, la sediul Primariei Sectorului 4, unde cer demisia primarului Cristian Popescu Piedone.
Manifestantii striga ”Demisia!” ”Rusine, rusine sa va fie!”, ”Asasinii!”, ”Iesi afara, javra ordinara!”. In acelasi timp, ei scandeaza ”Colectiv” si "Nu plecam acasa, hotii nu ne lasa!".
Unii dintre ei au steaguri tricolore, dar si pancarte cu mesaje prin cer cer demisia primarului Cristian Popescu Piedone, pentru tragedia din Colectiv. De asemenea, protestatarii cer demisia premierului Victor Ponta si a vicepremierului Gabriel Oprea.
UPDATE  - 22:27 - Numarul manifestantilor continua sa creasca. Au plecat de la Parlament spre Primaria Sectorului 4
Numarul manifestantilor continua sa creasca, dupa ce mii de oameni li s-au alaturat acestora pe Calea Victoriei. Protestatarii au plecat din Piata Constitutiei, iar la ora transmiterii acestei stiri se afla pe bulevardul Libertatii, mergand spre sediul Primariei Sectorului 4.
Oamenii striga ”O dorinta sincera, Romania libera”, ”Jos Oprea!”.
In fata Primariei Sectorului 4 au fost mobilizati deja cateva zeci de jandarmi.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006244 (s)