News Flash:

O noua reteta de supa anticancer

5 August 2017
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
supa crema mazare mare
Supa crema de mazare aduce mai multe beneficii organismului. Pe langa faptul ca este gustoasa si hranitoare, are rolul de a preveni anumite probleme de sanatate
Iata despre ce este vorba:

Supa delicioasa care poate preveni cancerul se prepara astfel:
Ingrediente:


- 300 de grame de mazare (poate fi congelata sau cruda)
- 2 litri si jumatate de apa plata
- 1 morcov mediu
- 1 ceapa medie
- 1/2 de radacina de telina
- ulei
- piper
- sare

Cum se prepara corect supa de varza pentru slabit


Pentru a prepara supa trebuie sa pui la fiert ceapa, telina si morcovul. Trebuie sa fie curatate si tocate înainte. Dupa 20 sau 30 de minute se va adauga în apa si mazarea. Cand toate ingredientele fierb, se strecoara, zeama se pastreaza, iar legumele fierte se paseaza pana devin piure. Peste legume se va pune zeama în care au fiert. Apoi se adauga sare, piper si ulei dupa gust. Poate fi consumata ca atare, sau cu smantana si crutoane.


Daca va fi consumata de doua sau trei ori pe saptamana, aceasta supa va aduce numeroase beneficii organismului. Spre exemplu, poate preveni cancerul. Acest lucru se întampla datorita vitaminelor, fibrelor si flavonoidelor din mazare. De asemenea, poate preveni infarctul. Aceasta supa poate controla nivelul colesterolului din sange, regleaza tensiunea arteriala si nu favorizeaza acumularea kilogramelor.


Este alegerea perfecta pentru zilele de vara, în care temperaturile cresc foarte mult. În plus, ajuta digestia si poate elimina toxinele acumulate la nivelul colonului.


Se pregateste usor si aduce numeroase beneficii sanatatii. Ai putea încerca si tu sa pregatesti aceasta supa crema de mazare. Pe langa faptul ca previne anumite afectiuni, poate fi o buna alegere pentru zilele caniculare de vara. Este gustoasa si hranitoare. Se pregateste repede, folosind ingrediente pe care le gasesti cu usurinta.


beneficii cancerul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005456 (s)