News Flash:

O noua linie de tramvai in Timisoara. Vezi pe ce traseu

28 Februarie 2015
862 Vizualizari | 1 Comentarii
Incepand de duminica, 1 martie, la Timisoara se introduce o noua linie de tramvai, se reintroduce tramvaiul 10, dar care va circula pe un traseu diferit fata ce cel pe care a functionat in trecut: va pleca din Piata Libertatii avand doua sensuri de circulatie, anunta reprezentantii RATT.
Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara au anuntat in cursul zilei de vineri noile modificari.
„Incepand cu data de 1.03.2015 se va introduce un nou tramvai, si anume linia 10, cu plecare din Piata Libertatii, avand doua sensuri de circulatie. Noul tramvai va fi introdus pentru a asigura legatura intre Sala Olimpia si Catedrala Mitropolitana. Traseul liniei 10 pe sensul 1 este: Piata Libertatii, Piata Traian, Banatul, Sala Olimpia, Piata Balcescu, Piata Maria, Catedrala Mitropolitana, Piata 700, Piata Libertatii.
Traseul pe sensul 2 de circulatie este: Piata Libertatii, Piata 700, Catedrala Mitropolitana, Piata Maria, Piata Balcescu, Sala Olimpia, Banatul, Piata Traian, Piata Libertatii”, precizeaza reprezentantii RATT, potrivit tion.ro.

ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CRISTI  | #374
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email crisburlacu@hotmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035589 (s)