News Flash:

O noua descoperire spune: Daca bei apa cu portocale in 24 de ore o sa devii alt om!

11 Noiembrie 2017
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
apa cu lamaie

O noua descoperire spune: Daca bei apa cu portocale in 24 de ore o sa devii alt om!
 
Reteta:
o jumatate de portocala
200 de ml de apa

Spala bine o portocala, tai-o pe  jumatate, apoi jumatatea pe care o folosesti o tai rondele. Aseaza feliile de portocale intr-un pahar, apoi toarna apa peste ele. Amesteca putin apoi lasa sa stea la frigider circa 2 ore. Dupa scurgerea celor doua ore bea tot continutul deodata!

Poate ca pana acum nu cunosteai efectele apei cu portocala, insa azi ti le dezvaluim pe toate:
1. Previne aparitia cancerului: Portocalele contin limonoide, iar aceste substante pot creste imunitatea organismului , facandu-l capabil sa lupte cu celulele canceroase, impiedicand astfel dezvoltarea lor. Oamenii de stiinta au demonstrat ca aceste limonoide sunt usor de asimilat in organism, mai ales atunci cand sunt combinate cu apa.
2. Sursa de fibra: Fibrele din portocala ajuta la curatarea intestinelor, controland totodata nivelul zaharului din sange. Asociata cu apa, portocala poate echilibra functiile tractului digestiv. Fibrele din portocala pot sustine formarea probioticelor din stomac.

3. Scade colesterolul: Hesperdinul, un flavonoid intalnit in pielea citricelor, ajuta la scaderea colesterolului si a presiunii sangvine. Consuma aceasta apa  cu portocala, pentru a scadea LDL-ul!
4. Protejeaza stomacul de formarea ulcerului: Vitamina C, din portocale poate inhiba dezvoltarea ulcerului stomacal. Portocalele pot preveni de asemenea si contactarea Helicobacter Pylori.
5. Prevenirea formarii pietrelor la rinichi: Citratul din portocale previne formarea pietrelor la rinichi, asa ca iti recomand sa consumi apa cu portocala.

6. Infrumuseteaza pielea: Daca vei folosi apa respectiva pentru fata, te vei bucura de un aspect luminos al pielii. Daca vei consuma regulat apa cu portocala, vei putea inlatura si radicalii liberi in organism.
7. Trateaza pielea din jurul ochilor si vederea: Cu un continut mare de Vitamina A si C, portocala te ajuta sa vezi mai bine.
8. Te ajuta sa pierzi in greutate: Apa cu portocala sporeste activitatea metabolica si iti este un prieten de nadejde daca vrei sa pierzi in greutate, mai ales daca vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen. Consuma intotdeauna cu 30 de minute inainte de masa.
9. Trateaza reumatismul si artrita: Antioxidantii si Vitamina C pot combate inflamatiile si previn formarea lor.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005796 (s)