News Flash:

O metoda foarte eficienta! Acest truc te va ajuta sa adormi in doar 60 de secunde

8 Noiembrie 2017
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
doarme

Multi oameni au probleme anainte de somn. Aceasta este o problema foarte frecventa: eu personal ma lupt cu ea. Desigur, faptul ca nu pot adormi nu indica faptul ca am avut putina activitate fizica. 

Dimpotriva! De indata ce incerc sa dorm, ganduri diferite incep sa se roteasca in capul meu – si odihna este o problema.

Nu este un secret ca lipsa de somn este un lucru negativ pentru sanatate. Avem nevoie de o medie de 6-8 ore de somn in fiecare noapte pentru a ne asigura ca organismul nostru functioneaza optim pe toata durata zilei. Oboseala si lipsa de somn distrug organismul si pot duce la probleme de sanatate pe termen lung.

Bolile provocate de lipsa de somn sunt foarte periculoase si trebuie tratate ca atare. Lista problemelor care pot surveni in urma lipsei de somn:

afectiuni ale inimii
atac de cord 
insuficienta cardiaca 
batai neregulate ale inimii 
hipertensiunea arteriala 
accident vascular cerebral 
diabet

Din fericire, exista un truc numit „4-7-8“ – ce presupune o respiratie tehnica care te va ajuta sa adormi mai usor, in doar 60 de secunde. Metoda a fost dezvoltata de Dr. Andrew Weil si este extrem de usor de utilizat. Metoda combina tehnici de meditatie si respiratie, astfel incat toate acestea sa ajute la rezistenta la stres.

Ideea metodei este de a respira pe nas timp de 4 secunde. Tine aerul timp de aproximativ 7 secunde. Apoi expira timp de 8 secunde. Repeta acest truc de trei ori si dupa asta pune-te la culcare! Tehnica calmeaza ritmul cardiac si relaxeaza intreg corpul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 32 queries | Mysql time :0.017325 (s)