News Flash:

O masina de politie s-a rasturnat

13 Aprilie 2017
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
masina politie
Un accident spectaculos s-a produs in judetul Suceava. O masina de politie in care se aflau doi agenti s-a rasturnat in timp ce urmareau un bolid de lux. In urma impactului, politistii au fost raniti.
O masina a Politiei Rutiere cu radar s-a rasturnat, miercuri noapte, in timpul urmaririi unui sofer care a refuzat sa opreasca la semnalul regulamentar. S-a intamplat miercuri, in jurul orei 23.00, la iesirea din Dumbraveni spre Botosani, scrie monitorulsv.ro.

Echipajul de la Politia Salcea a plecat in urmarirea unui Mercedes, insa soferul nu a putut fi ajuns, gonind in directia Botosani. Cei doi agenti de politie, Ionut Manolache si Constantin Gabor, au ajuns la Spitalul Judetean Suceava. Unul dintre ei are diagnosticul preliminar de policontuzie prin accident rutier, traumatism cranian, traumatism toraco-abdominal si contuzie de pumn stang.

Masina de Politie cu radar fusese repartizata Politiei Salcea de la inceputul acestui an, pentru sanctionarea soferilor vitezomani de pe DN 29 Suceava-Botosani.

rasturnat mercedes politie accident
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006820 (s)