News Flash:

O mai tineti minte pe Fata Morgana? E incredibil cum arata acum, dupa ce a invins CANCERUL

31 Mai 2017
2933 Vizualizari | 0 Comentarii
fata morgana

Considerata una dintre cele mai sexy cantarete din industria noastra muzicala, Fata Morgana poate rasufla in sfarsit usurata. Artista a invins cancerul si arata acum mai bine ca niciodata.


Tanara artista, devenita cunoscuta pe piata noastra muzicala odata cu hit-ul „Hai liberare”, a trait un veritabil cosmar. Calvarul a inceput in urma cu cativa ani, dintr-o neatentie, scrie poatenustiai.ro.

Asa arata Fata Morgana in perioada in care a fost diagnosticata cu cancer de piele

„Am intrat la solar de doua ori cate 30 de minute in aceeasi zi. Nu recomand nimanui sa faca asa ceva. Am iesit de acolo si simteam ca ard. Mi s-au umflat limba si ochii si mi-a fost foarte rau. Am fost la medic, dar eram primul caz de acest gen si nu prea stiau ce sa-mi faca”, povesteste Fata Morgana.

Diagnosticata cu cancer de piele, cantareata – pe numele ei real Alina Cristina Coman – a trecut prin clipe de groaza. Atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. „Am slabit enorm. A fost drama vietii mele. Am simtit ca nu o sa pot sa trec peste”, marturiseste artista.


In cele din urma, bruneta avea sa iasa victorioasa din batalia cu aceasta boala care se demonstreaza a fi, de multe ori, incurabila. Iar acum se simte ca noua.
Ce-i drept, si-a revenit si din punct de vedere fizic, aratand mai bine ca niciodata. Cu toate acestea, in ciuda sex-appealului, are un mare regret. Nu isi gaseste un iubit pe masura ei, semn ca Dumnezeu da cu o mana, dar cu alta ia…

fata morgana cancerul tanara artista calvarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006601 (s)