News Flash:

O mai tii minte pe Analia Selis? Ce destin trist :( Ce s-a ales de ea si cum arata acum, la 10 ani dupa ce a disparut din lumina reflectoarelor

22 Iunie 2017
4794 Vizualizari | 0 Comentarii
analia

În urmă cu mai bine de un deceniu, Analia Selis era una dintre cele mai în vogă cântărețe din industria muzicală din România.


Subit, însă, argentinianca pur și simplu a dispărut din atenția opiniei publice și din lumina reflectoarelor

 

Talentata sud-americancă a reprezentat Argentina la Festivalul „Cerbul de Aur” din 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3. În anii ce au urmat, a lansat 4 albume de mare succes, care au dus-o pe în atenția mediilor de presă, radio și televiziune din România. După care, a dispărut!

Ce s-a întâmplat, de fapt?! Ei bine, coșmarul a început în 2009, chiar în ziua de Crăiun, când Analia – care este căsătorită cu un cântăreț român, Răzvan Suma – a pierdut o sarcină. Acela a fost momentul în care argentinianca a hotărât să nu mai aibă nimic de a face cu celebritatea…


Din fericire, povestea avea să fie una cu happy-end, cei doi fiind acum părinții a doi copii: Noa și Tiago, în vârstă de 6, respectiv, 5 anișori. Vâzându-și acest vis împlinit, Analia a decis să revină în muzică, scrie poatenustiai.ro.

 

Din păcate, nu a avut deloc succes, tot ceea ce a putut obține fiind concerte în locuri cu audiență redusă, iar acest lucru a descurajat-o. Motiv pentru care și-a mai luat un job, ajungând să dubleze vocea desenelor animate.
a87a88


analia selis argentinianca reflectoarelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006460 (s)