News Flash:

O fetita de doi ani si jumatate s-a oparit cu apa clocotita. Medicii au cerut elicopterul SMURD, dar acesta nu a putut interveni

10 Iulie 2018
987 Vizualizari | 0 Comentarii
fetita arsa

O fetita de doi ani si jumatate din Caransebes s-a oparit cu apa clocotita si a ajuns de urgenta la spital, cu arsuri pe aproape jumatate din corp. Copila a fost stabilizata de medicii de pe ambulanta. Duminica, fata a tras de oala cu apa clocotita, in timp ce mama pregatea mancarea.

Fetita se afla cu mama la bunici, la Delinesti, si a tras oala cu apa clocotita, de pe aragaz. Femeia disperata a chemat de urgenta ambulanta.

Fetita a suferit arsuri pe 45% din suprafata corpului, iar in momentul in care medicii au ajuns la ea, era in stare de soc, dar constienta. Ea a fost stabilizata si s-a decis transportarea la Spitalul de Arsi din Bucuresti, insa din cauza conditiilor meteorologice nu a fost posibila interventia elicopterului SMURD, arata expressdebanat.ro.

In cele din urma, a fost dusa la Spitalul Clinic de Urgenta „Louis Turcanu” din Timisoara, unde a fost internata pentru o zi. Medicii intentionau transportul la Spitalul Clinic de Urgenta „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti cu elicopterul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005088 (s)