News Flash:

O femeie isi insela linistita sotul, cand, dintr-odata, a privit in sus! Cand s-a uitat mai bine a înlemnit! Ce a urmat este incredibil!

26 Aprilie 2017
1986 Vizualizari | 0 Comentarii
insela
Un utilizator de Reddit a folosit propria drona pentru a filme momentele in care nevasta il insela cu alt barbat.
Mentinerea unei casnicii fericite nu este un lucru usor, mai ales daca luam in considerare faptul ca o persoana te poate surprinde in mod negativ chiar si dupa ce ati petrecut aproape douazeci de ani impreuna. De acest lucru s-a convins de curand un utilizator de Reddit, care banuia ca nevasta sa era infidela. Dupa cum scriu si cei de la The Next Web, in timp ce unii oameni ar prefera sa aiba o discutie simpla cu partenerul sau sa apeleze la un consilier matrimonial, americanul a preferat o metoda diferita.
Mai exact, acesta s-a folosit de propria drona pentru a-si filma nevasta in timpul in care aceasta se intalnea cu amantul ei. Initial, multi s-au indoit in legatura cu autenticitatea videoclipului publicat de catre utilizatorul cu numele ”ugleee”, scrie poatenustiai.ro.
Insa exista numeroase indicii care sugereaza in mod clar faptul ca el nu minte. Printre acestea se numara un comentariu din urma cu doi ani de zile in care acesta dadea de inteles ca se intelegea foarte bine cu nevasta sa.

reddit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007092 (s)