News Flash:

O femeie din Caras-Severin a gasit la gunoi o haina in care erau 9.000 de euro. Cui apartinea suma si cine aruncase obiectul de vestimentatie

17 Octombrie 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
euro 696x395
Politistii din Caras-Severin au deschis un dosar penal pe numele unei femei din orasul Bocsa care a gasit la haldina de gunoi o haina in care erau 9.000 de euro, aruncata de catre concubina unui barbat din greseala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de Inspectoratul Judetean de Politie Caras-Severin, in urma cu trei zile, un barbat din orasul Bocsa a depus o plangere prin care sesiza faptul ca in data de 11 octombrie, din neglijenta, concubina sa a aruncat la gunoi, printre alte lucruri, si o haina in care se afla suma de 9.000 de euro.
"In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat o femeie in varsta de 35 de ani, din Bocsa, care in data de 12 octombrie, in timp ce selecta gunoiul in incinta haldinei, ar fi gasit haina din care a luat banii", transmite IPJ Caras-Severin.
Politistii din Bocsa au reusit sa recupereze intreaga suma de bani, care a fost restituita barbatului.
De asemenea, pe numele femeii care a gasit haina la haldina de gunoi a fost intocmit un dosar penal pentru insusire a bunului gasit.
"Politistii atrag atentia cetatenilor ca, in situatia in care gasesc bunuri care nu le apartin, au obligatia legala de a le preda proprietarului ori, daca nu se cunoaste proprietarul, sa le predea autoritatilor, in termen de 10 zile. Fapta constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda", se arata in comunicatul de presa al IPJ Caras-Severin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005894 (s)