News Flash:

O fata saraca a zgariat din greseala cu bicicleta o masina luxoasa, dar n-a fugit, voia sa plateasca reparatiile. Cand a venit proprietarul si a vazut cine era, vietile lor s-au schimbat pentru totdeauna

20 Noiembrie 2017
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
copil masina

Totul mergea ca pe roate pentru Zhang Youquin, o fata in varsta de 18 ani din China. Tocmai se inscrisese la facultate si avea si bani in plus la ea, asa ca a decis sa-i puna in banca, pentru urgente sau pentru cazul in care avea nevoie de ei pentru lucruri mai importante.

Dar in timp ce se uita la semnele de trecere in drumul ei spre banca, nu a observat un Lexus ES350 care era parcat chiar langa ea. Spre oroarea fetei, a zgariat foarte tare masina aceea uriasa de lux.

Insa in vreme ce majoritatea oamenilor ar fi fugit demult de responsabilitate, stiind cat de scumpe ar trebui sa fie reparatiile, ea a decis sa stea langa masina si sa-l astepte pe proprietar.

Indata ce acesta a revenit, Zhang si-a cerut iertare si a recunoscut ca ceea ce a facut a fost mana ei, dar ca fusese un accident: ,,Dumneavoastra sunteti proprietarul masinii: Imi pare rau. V-am zgariat-o din greseala cu bicicleta, si va asteptam”, i-a spus ea barbatului.

Indata ce i-a auzit scuzele, omul, care lucra pentru o firma imobiliara, a fost atat de miscat de sinceritatea studentei si de curajul ei de a spune adevarul si de a-si asuma greseala incat a luat o decizie incredibila: ,,Eram curios, vazusem o fata stand langa masina mea. Parea panicata si speriata. Dar cand am aflat ca ea asteptase acolo in soare, pe canicula, o ora intreaga, am fost miscat. I-am zis ca nu e nevoie sa imi dea bani pentru reparatie.”

Fata a inceput sa planga, i-a multumit barbatului, iar cei doi au inceput sa vorbeasca despre vietile lor. Asa a aflat omul ca fata venea dintr-o familie saraca si ca au reusit sa-i plateasca taxa la facultate doar printr-un imprumut.

La scurt timp, directorul firmei unde lucra barbatul a aflat povestea fetei si a admirat-o imediat pe studenta, asa ca s-a gandit sa o recompenseze. Compania a sponsorizat-o pe fata platindu-i toate taxele pentru facultate timp de 4 ani, ba chiar i-au oferit si un loc de munca stabil in cadrul firmei dupa ce o termina!

O astfel de poveste arata cat de important este adevarul si cat de buni pot fi uneori oamenii! O simpla zgarietura i-a schimbat viata pentru totdeauna unei studente sarace, si probabil a facut acelasi lucru si pentru familia sa. Cati dintre noi ar fi reactionat la fel ca tanara? Cati ar fi reactionat ca proprietarul masinii?
sursa: Poatenustiai.ro


zhang dumneavoastra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.015474 (s)