News Flash:

O budinca delicioasa si usor de preparat pentru acest week-end

30 Mai 2014
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de ardei si dovlecei, o masa perfecta pentru a incepe excelent ziua.

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 6.

Complexitate: usor.

Ingrediente

100 g unt

200 g faina

1 ou


3 linguri cu zahar

sare

Pentru umplutura:

2 dovlecei

10 ardei

4 oua

2 linguri cu smantana

150 g parmezan

sare



Mod de preparare

1. Freaca oul cu zaharul si untul (cu mixerul), pune faina si un praf de sare. Lasa aluatul la frigider 30 de minute si prepara legumele.

2. Pune ardeii la copt, curata-i de coaja si seminte si rupe-i in doua pe lungime. Spala dovleceii, taie-i in felii, tot pe lungime, si da-i cu un praf de sare.

3. Bate ouale cu smantana, adauga parmezanul si amesteca. Scoate aluatul din frigider si intinde-l intr-o foaie mai mare decat vasul de copt. Pune-l in vasul uns cu ulei.

4. Asaza in tava felii de dovlecel, apoi ardei copt si toarna cateva linguri cu amestec de ou. Pune din nou legume, ou si continua pana umpli vasul, scrie ecuisine.ro.

5. Da budinca de ardei si dovlecei la cuptorul incins pentru 30 de minute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0896 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029632 (s)