News Flash:

O aeronava Tarom s-a intors din drum dupa ce un geam exterior s-a fisurat

12 Iunie 2018
963 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom2

O aeronava de tip Boeing 737-700, cu destinatia Amsterdam, s-a intors din drum dupa ce un geam exterior s-a fisurat, anunta compania Tarom.
"Compania TAROM informeaza asupra intoarcerii din cursa a aeronavei de tip Boeing 737-700, cu destinatia Amsterdam, din motive tehnice. Decizia comandantului de a intoarce aeronava din cursa respecta intocmai normele si procedurile de siguranta si securitate de aviatie civila. Motivul cunoscut la acest moment este fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ", se arata intr-un comunicat de presa al companiei, remis MEDIAFAX.

Compania transmite ca siguranta si securitatea pasagerilor si a echipajului nu au fost puse in pericol, precizand ca geamul care a suferit modificari - in exteriorul aeronavei - are un rol decorativ.

"Pasagerii sunt protejati de inca doua straturi de material special, care nu au suferit nici un fel de modificare in timpul zborului. (...) Aeronava va fi inlocuita cu maxima celeritate pentru a duce pasagerii la destinatie in conditii de maxima siguranta si confort. In acest moment estimam o intarziere de 2 ore. Din momentul aterizarii, aeronava de tip Boeing 737-700 va fi supusa verificarilor tehnice amanuntite", mai transmite Tarom.
 


amsterdam tarom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004744 (s)