News Flash:

O aeronava Airbus, apartinand companiei Turkish Airlines, a iesit de pe pista la Otopeni

23 Iunie 2017
901 Vizualizari | 0 Comentarii
turkish
O aeronava Airbus A320, apartinand companiei Turkish Airlines, la bordul careia se aflau 176 de pasageri si membrii echipajului, a depasit "pragul fizic 08L", oprindu-se in siguranta pe suprafata betonata a pistei. Incidentul s-a petrecut joi seara, la ora 20.57, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aterizarea pe pista numarul 2 (26R-08L). Pasagerii au fost debarcati in siguranta, nicio persoana neavand de suferit si nefiind inregistrate pagube materiale semnificative.
Potrivit unui comunicat de presa remis, joi seara, la Aeroportul Henri Coanda, o aeronava Airbus A320, apartinand companiei Turkish Airlines, dupa aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depasit pragul fizic 08L oprindu-se in siguranta, pe suprafata betonata a pistei.


"La bordul avionului se aflau 176 de pasageri si membrii echipajului. Pasagerii au fost debarcati in deplina siguranta. Nicio persoana nu a avut de suferit si nu s-au inregistrat pagube materiale semnificative", se arata in comunicat.


Aeronava urmeaza sa fie tractata in curand la una din platformele aeroportului.


In urma acestui incident aviatic, o echipa a Centrului de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile a demarat invesigatiile, conform reglementarilor in vigoare.

airbus a320 turkish airlines
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006332 (s)