News Flash:

Nunta de cosmar pentru un fotbalist! Mireasa s-a imbatat si petrecerea s-a transformat intr-un dezastru. "N-a mai apucat dansul mirilor, era beata..."

12 Iunie 2017
1390 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta fotbalist
Fotbalistul Fraser Franks si fosta artista pop Stacey McClean (componenta a grupului S Club 8 si participanta la X Factor) au avut parte de o nunta de dat uitarii, dupa ce tanara de 26 de ani s-a imbatat in timpul petrecerii si a starnit un conflict dupa ce a aruncat cu , noteaza tabloidele britanice.
Format la juniorii lui Chelsea, Fraser Franks nu a reusit sa prinda un contract la o echipa de top in Anglia si pana in prezent a jucat doar in ligile inferioare. Acum, fundasul de 26 de ani este legitimat la Stevenage, grupare din League Two. Franks a strans insa 5 selectii in echipa nationala C a Angliei (echipa ce reprezinta Anglia la un nivel semiprofesionist).
Invitatii la nunta au privit socati cum mireasa, evident ametita, a luat partea superioara a tortului, imediat dupa ce acesta fusese taiat si urma sa le fie servit celor prezenti, si a aruncat cu el spre mire.
Au ratat si dansul mirilor: "A baut pana n-a mai stiut de ea!"
Fraser Franks a reactionat furios, noteaza The Sun, in conditiile in care chiar mama sa facuse tortul pentru eveniment. Imediat s-a declansat un scandal, iar fratele lui Stacey McLean, Liam, a sarit la bataie cu mirele, cei doi fiind despartiti cu greu de cavalerul de onoare.
Conform sursei citate, lucrurile au degenerat intr-o asemenea masura incat cei doi au sarit peste dansul mirilor, iar Stacey nu a mai prins finalul petrecerii: "S-a dus la culcare devreme!". Nu inainte sa-si lase fara cuvinte cei peste 100 de invitati strigand: "Va urasc pe toti!"
"Dupa ceremonie a baut pana n-a mai stiut de ea si a distrus aceasta zi. Toata lumea a ramas fara cuvinte cand, in timpul discursurilor, s-a ridicat si a strigat ca ii uraste pe toti.
Cred ca glumea, dar toti au fost socati. Apoi a aruncat cu tortul in fata lui Fraser. Cred ca ea a crezut ca e amuzant, dar el nu a reactionat deloc bine. A fost un scandal imens", a povestit un martor pentru The Sun. Prosport.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009583 (s)