News Flash:

Nunta anului! Raluca Dumitru s-a CASATORIT in SECRET

5 August 2017
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Clipboard02
Raluca Dumitru pare sa isi surprinda, de fiecare data, apropiatii. Iar ultimul gest pe care l-a facut, imediat dupa terminarea filmarilor pentru emisiunea ”Star Matinal e pe Val” de la Antena Stars, i-a socat pe toti. Nu de altceva, dar, la bratul unui barbat, a pasit, imbracata in rochie de mireasa, in Biserica.


Imbracata intr-o rochie de mireasa de tip sirena, mulata apetisant pe trupul ei, Raluca Dumitru a avut grija ca, in ziua nuntii, sa innebuneasca, din nou, orice barbat care o privea. Mai ales ca bustul focoasei prezentatoare TV era bine evidentiat de decolteul adanc pe care l-a ales.

Dar, surpriza cea mai mare a venit in momentul in care a aparut mirele. Culmea, nu Razvan Botezatu, colegul ei de emisiune si cel care parea sa se bucure de postura de ”favorit” pentru aceasta ”misiune”. Alesul ei este insa altul, un tinerel inalt, subtire, blond, cu ochi albastri si care parea sa fie de-a dreptul fericit in timp ce, alaturi de focoasa bruneta, poza in fata Bisericii. Pe numele lui Alex Dobreanu, tanarul care, pana acum, nu s-a mai afisat in prezenta Ralucai, pare sa o fi cucerit, spune chiar ea, cu spontaneitatea lui. „E tot timpul vesel, are un cuvant bun de spus, este foarte spontan. De aceea am si facut pasul...”, ne-a explicat Raluca, radiind in rochia ei de mireasa.

Dar, pentru ca amandoi au un program foarte incarcat, luna de miere are loc doar in putinele momente libere pe care le au. Si pe care, evident, le petrec la piscina, Alex fiind cu ochii pe Raluca in fiecare moment.

Dar mai multe detalii despre nunta surpriza din showbiz-ul romanesc veti putea afla, astazi, incepand cu ora 19:45, la emisiunea ”Star Special” de la Antena Stars.



GALERIE FOTO

raluca dumitru barbat ziua nuntii alesul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006825 (s)