News Flash:

Numarul localitatilor afectate de inundatii in judetul Teleorman a crescut de la 22 la 27

24 Aprilie 2014
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Numărul localităţilor afectate de inundaţii în judeţul Teleorman a crescut de la 22, câte se înregistraseră încursul dimineţii de miercuri, la 27 în cursul serii, 175 de case fiind inundate şi cinci persoane fiind, în continuare, evacuate din locuinţele lor. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, 27 de localităţi, peste 5.000 de hectare de terenuri şi sute de gospodării sunt în continuare afectate de inundaţiile provocate de revărsarea mai multor râuri în zone neîndiguite, dar şi în zone protejate de apărări de mal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Miercuri seară, numărul oraşelor şi comunelor afectate de inundaţii în Teleorman a ajuns la 27, cinci dintre comune fiind inundate în cursul zilei de miercuri. Astfel, sunt afectate de inundaţii municipiile Alexandria şi Roşiorii de Vede, precum şi comunele Vedea, Tătărăştii de Jos, Necşeşti, Ciolăneşti, Beuca, Dideşti, Balaci, Vârtoape, Dobroteşti, Siliştea Gumeşti, Ştorobăneasa, Frumoasa, Călineşti, Orbeasca, Ţigăneşti, Conţeşti, Săceni, Bragadiru, Smârdioasa, Dracea, Cervenia, Stejaru, Trivalea Moşteni, Drăgăneştii de Vede şi Salcia.

Conform celui mai recent bilanţ al ISU Teleorman, în cele 27 de localităţi au fost inundate 175 de case, 453 de curţi, 656 de anexe gospodăreşti şi aproape o mie de fântâni. Cinci persoane din comuna Tătărăştii de Jos sunt în continuare evacuate la rude. De asemenea, peste 700 de animale sunt evacuate la alte gospodării. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017035 (s)