News Flash:

Numar mic de inscrisi la "fara taxa" la Universitatea Eftimie Murgu din Resita

21 Septembrie 2014
1219 Vizualizari | 1 Comentarii
Universitatea Eftimie Murgu din Resita
Perioada de inscrieri la Universitatea Eftimie Murgu din Resita este in plina desfasurare, pentru toate formele de invatamant, pentru tinerii care au reusit sa obtina diploma de bacalaureat, dar pana in prezent nu s-au ocupat nici macar locurile bugetate. 
In primele doua zile ale admiterii - sesiunea de toamna s-au inscris circa 50 de candidati, un numar relativ mic, in comparatie cu ceea ce ofera universitatea, apreciaza prof. univ. dr. Gheorghe Popovici, prorector al Universitatii Eftimie Murgu din Resita. 
'Au ramas aproape 150 de locuri libere la fara taxa, la toate programele de studii si, prin redistribuire, se pot inscrie la orice program, doar sa isi depuna dosarele. La acestea se adauga locurile cu taxa, pe care speram sa le ocupam, chiar daca in aceasta perioada sunt foarte putini cei care isi pot permite sa le plateasca', a declarat vineri, pentru AGERPRES, Gheorghe Popovici. 
Cele mai putine locuri bugetate ramase libere sunt la Stiinte Economice, in timp ce la Facultatea de Inginerie sunt cele mai multe. 
Perioada de inscrieri se va incheia pe data de 22 septembrie. 
Universitatea Eftimie Murgu din Resita nu va primi tineri fara diploma de bacalaureat. Conducerea universitatii resitene sustine ca de anul viitor se are in vedere infiintarea unui colegiu postliceal pentru elevii care nu au promovat examenul maturitatii, o scoala de antrenori. 
O alta noutate, din aceasta toamna, ii vizeaza si pe profesori, care se pot inscrie la unul din cele trei programe de conversie profesionala a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar. Profesorii dispun de 120 de locuri, create special de Universitatea Eftimie Murgu pentru programul de conversie profesionala a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar. Astfel, Facultatea de Stiinte Economice are doua programe de studii si anume: Marketing si Initierea si dezvoltarea afacerilor in comert, turism si servicii. De asemenea, Facultatea de Stiinte Sociale pune la dispozitia dascalilor un program de studiu pentru Asistenta sociala. Toate programele se desfasoara pe o perioada de doi ani. AGERPRES.ro

gheorghe popovici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Venit suplimentar  | #18
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: sabrina.totoiu@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0781 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012201 (s)