News Flash:

Nu va aventurati pe munte! Risc insemnat de avalansa la Balea Lac si zăaada de 2,15 metri

3 Martie 2015
1099 Vizualizari | 2 Comentarii
Meteorologii au anuntat marti risc insemnat de producere de avalansa la peste 1.800 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, unde stratul de zapada a ajuns la 2,15 metri, conform unui buletin trimis AGERPRES.
Riscul insemnat inseamna un risc de gradul trei pe o scara de la unu la cinci.
Sub 1.800 de metri, in Masivul Fagaras (versanul nordic) este un risc moderat, adica de gradul doi, de producere de avalanse.
Si in Muntii Bucegi, la peste 1.800 de metri, riscul de avalansa este de gradul trei, iar sub aceasta inaltime, riscul este de gradul doi.
AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Catalin  | #415
Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: cata.vramita@yahoo.com
CORA  | #466
Cautam persoane cu abilitati de operare calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta. Munca presupune navigarea pe internet pe o tema data.Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "INFO" la adresa de mail: corina_nita2001@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038763 (s)