News Flash:

Nu te costa aproape nimic si revii la greutatea dorita - Slabeste cu apa de ovaz

27 Ianuarie 2018
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
apa de ovaz

Toata lumea vrea sa slabeasca si cauta solutii rapide pentru a da jos kilogrmele in plus, in cel mai scurt timp. Daca iti doresti sa arati mai bine de Craciun si de Revelion, poti incerca o solutie naturala si fara efecte adverse, apa de ovaz.

Ce ai spune daca ai putea slabi numai cu apa? Ei bine, acest lucru este posibil. Nu este vorba despre apa simpla, ci de o apa ceva mai speciala. Tot ce trebuie sa faci este sa o amesteci cu ovaz.

Ovazul este cunoscut pentru proprietatile sale. Acesta reduce nivelul de colesterol, datorita prezentei betacarotenului. De asemenea, intareste sistemul imunitar. Datorita fibrelor din ovaz, pot fi prevenite infectiile bacteriene si virozele respiratorii.

De asemenea, protejeaza inima. Antioxidantii care se gasesc in ovaz lupta impotriva radicalilor liberi si protejeaza vasele de sange impotriva depunerilor de colesterol. In caz ca nu stiai, ovazul regleaza nivelul de zahar din sange, iar fibrele confera o senzatie de satietate.

In cazul in care vrei sa slabesti, poti incerca apa de ovaz. Aceasta stimuleaza pierderea in greutate. Slabeste cu apa de ovaz. Consuma intre mese preparatul.

Ai nevoie de:

1 cana de ovaz

3 cani de apa

pudra de scortisoara, dupa gust

2 lingurite de miere.

Se adauga doua cani de apa in blender apoi se pune peste ovazul. Se adauga scortisoara, iar apoi se lasa jumatate de ora pentru a se inmuia. Se adauga si restul de apa si se amesteca bine, pana la omogenizare. Se strecoara amestecul.

Bea inainte de micul dejun un pahar. Daca vrei sa slbesti mai mult, consuma preparatul si intre mese.

 


ovazul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004765 (s)