News Flash:

Nu scapam de potop! Codul portocaliu de inundatii, prelungit pana miercuri, pe rauri din Timis si Caras-Severin

16 Septembrie 2014
697 Vizualizari | 0 Comentarii
Hidrologii au prelungit pana miercuri dupa-amiaza avertizarea cod portocaliu de inundatii, pe rauri din judetele Timis si Caras-Severin, dar si codul galben, pe alte rauri din cele doua judete si din Mehedinti si Dolj.
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a actualizat, marti, avertizarea emisa anterior, ca urmare a cresterilor de debite si niveluri, din cauza propagarii viiturilor formate anterior si precipitatiilor prognozate, pe cursurile mijlocii si inferioare ale unor rauri.
Potrivit noii avertizari, de marti, ora 10.30, pana miercuri, la ora 14.00, sunt sub avertizare cod portocaliu de inundatii cursurile mijlocii si inferioare ale raurilor Barzava, Caras, Nera si Cerna, din judetele Timis si Caras-Severin.
De asemenea, pana miercuri, la ora 14.00, afluentii si bazinele superioare ale raurilor Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna (judetele Caras-Severin si Timis), Moravita (judetul Timis), afluentii mici ai Dunarii din judetele Caras-Severin si Mehedinti, Drincea, Desnatui, afluentii Motrului si unii afluenti ai Jiului inferior (judetele Mehedinti si Dolj) sunt sub avertizare cod galben.
INHGA a precizat ca marti, la ora 10.30, a fost ridicata avertizarea de pe celelalte rauri atentionate anterior. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 23 queries | Mysql time :0.044933 (s)