News Flash:

Nu scapam de ploi! Anuntul facut de meteorologi

17 Iulie 2018
714 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1

Meteorologii anunta ca ploile se vor extinde pe tot teritoriul tarii de miercuri, insa temperaturile raman cele normale pentru aceasta perioada. Vremea va fi capricioasa pana la sfarsitul lunii.

„De marti, se inmultesc ploile, ca si aparitie, dar si ca arie. Daca luni au fost doar cateva celule, de marti vor aparea si in sudul extrem, in sud-est, dar in Bucuesti mai putin. De miercuri, vor fi pe arii mai extinse si mai insemnate cantitativ, cam pe tot teritoriul tarii, iar temperaturile vor fi modeste, undeva in jurul celor normale, cu 30-31 de grade in sud, pentru ca vorbim de intervale cu ploaie. Vor fi mai scazute in zonele nordice si centrale, acolo unde sunt mai multe perioade cu nori, cu 22-24 de grade Celsius”, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Serban, meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, zilele cu ploaie se vor mentine pana la sfarsitul lunii.
„Ramanem in masa instabila pana la sfarsitul lunii, adica vom avea ploi frecvent dupa-amiaza si seara in mod deosebit, cele mai expuse fiind zonele de deal si de munte, dar si in restul tarii”, mai explica meteorologul. In ceea ce priveste zilele de canicula, mai ales ca suntem in mijlocul verii si ca, pana acum, nu a existat un astfel de episod, meteorologul are vesti bune. „Nu se intrevede nimic, poate un semnal slabut, spre sfarsitul lunii, dar se poate schimba de la o zi la alta”, mai spune Alina Serban, meteorolog ANM.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005478 (s)