News Flash:

Nu poti sa crezi asta. Iata cum isi omoara timpul in arest Elena Udrea

17 Aprilie 2015
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ruxandra Dragomir, care vineri a vizitat-o din nou pe Elena Udrea la Arestul Politiei Capitalei, a spus ca aceasta citeste mult, scrie scrisori pe care urmeaza sa le trimita, face sport si ”arata foarte bine”.
Ruxandra Dragomir a declarat, dupa ce a vizitat-o pe Elena Udrea in arest, ca aceasta citeste si scrie mai multe scrisoari pe care urmeaza sa le trimita, precizand doar ca mai multe informatii despre persoanele carora le sunt adresate aceste scrisori vor fi comunicate prin postarile de pe pagina de Facebook a acesteia.
Ruxandra Dragomir a mai spus ca spera ca vineri a venit pentru ultima data la Elena Udrea in arest, sustinand ca aceasta nu ar mai trebui sa ramana incarcerata intrucat nu este un pericol public.
Ea a mai afirmat ca Elena Udrea spera in continuare ca va fi eliberata, mai ales ca ea nu le-a spus judecaorilor sa o considere nevinovata, ci doar ca vrea sa ii schimbe arestul preventiv cu arestul la domiciliu: ”Spera din tot sufletul sa iasa, pentru ca, eu v-am spus, o consider nevinovata. Elena nu a cerut judecatorilor sa o considere nevinovata, decat atunci cand se va discuta pe fond, doar a cerut aceasta masura mai blanda, si anume cea a arestului la domiciliu, care mi se pare fireasca”.
Intrebata daca Elena Udrea face sport in arest, Ruxandra Dragomir a spus: ”Face sport, asta pot sa va spun cu siguranta, si arata si foarte bine”.
De asemenea, intrebata cum apreciaza Elena Udrea faptul ca Dorin Cocos a obtinut eliberarea din arest intr-o prima faza, Ruxandra Dragomir a spus: ”La cum o cunosc eu si stiu ca este un om bun, cred ca se bucura”.
Elena Udrea a fost vizitata in arest, vineri, si de catre mama sa.
Udrea poate fi vizitata la Arestul Politiei Capitalei doar in zilele de vineri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006059 (s)