News Flash:

Nu mai lucreaza la Kanal D, dar acum i-a lasat masca pe toti. Cu ce se ocupa Tavi Clonda

14 Iulie 2017
2612 Vizualizari | 0 Comentarii
tavi

Nu mai are job la Kanal D, nu duce însă lipsă de concerte și dispune de mai mult timp ca de obicei. Tavi Clonda e ocupat acum și cu treburile casnice, fiind un ajutor de nădejde pentru soția însărcinată.

Tavi Clonda gustă acum și din partea plină a paharului, de când s-a despărțit de Kanal D și inclusiv de colega sa de platou, nimeni alta decât soția sa, Gabriela Cristea.

Chiar dacă nu mai petrece așa de mult timp cu vedeta TV, artistul are acum privilegiul să-și țină-n puf consoarta care-i va dărui primul său copil, peste doar câteva luni. Acesta dispune de mult mai mult timp liber, astfel încât să se ocupe și de treburile casnice.


Tavi Clonda e ocupat cu gospodăria, pe care o întreține ca un bărbat adevărat. Are grijă de curte, de curățenia în casă, dar și de… bucătărie. Mai precis, artistul își așteaptă soția acasă cu masa pusă și cumpărăturile făcute, scrie poatenustiai.ro.


Totul e lună în cuibușorul lor! Asta pentru că artistul face ordine în cele câteva ore în care soția e plecată la muncă. Mai mult, Tavi supraveghează îndeaproape și lucrările la vila lor din Corbeanca în care speră să se mute cât mai repede.


Își face griji pentru soția însărcinată
Totuși, acesta își face griji că nu mai este alături de Gabi Cristea. Mai ales că vedeta se află acum în ultimul semestru de sarcină.
El era cel care avea grijă de ea, pe platou, atunci când trebuia să coboare singura treaptă existentă, dat fiind faptul că prezentatoarea TV are fobie de scări, oricât de mici ar fi. Chiar dacă sunt despărțiți doar câteva ore, cei doi obișnuiesc să vorbească în fiecare pauză de filmări. Atunci, ea îl asigură că totul este OK.

 

Are liber să iasă și cu colegii
De când e liber de contract, dat fiind faptul că mai toate concertele sale au loc seara, Tavi Clonda s-a apropiat acum mai mult de amicii săi.



Amici pe care-i cam neglijase în ultima perioadă. El are liber de la soție să iasă cu aceștia în oraș, dar și să participe atunci când timpul îi permite la meciurile naționalei de fotbal a artiștilor.

 

DISTRIBUIȚI

tavi clonda gabriela cristea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006318 (s)