News Flash:

Nu esti sigura ca e indragostit de tine? 6 lucruri pe care le vor in pat doar barbatii indragostiti!

19 Iunie 2017
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Din fericire pentru viitorul umanitatii, nu toata lumea lumea isi declara dragostea intr-un mod atat de extrem. Fii atenta la modul in care se comporta iubitul tau atunci cand sunteti doar voi doi. Vei afla tot ce ai nevoie sa stii despre ceea ce simte el cu adevarat pentru tine. Daca este indragostit de tine, atunci isi doreste cele 6 lucruri din lista de mai jos.
1. Nu isi poate lua mainile de pe tine:  Daca un barbat te iubeste, te iubeste cu totul si pentru fiecare particica din corpul tau. Daca nu rateaza nicio ocazie de a te atinge, strange, ciupi, plesni (dar nu intr-un mod violent) si saruta, chiar si atunci cand sunteti in public, inseamna ca este innebunit dupa tine.
2. Sarut dupa sarut: Buzele tale sunt de 100 de ori mai sensibile decat buricele degetelor. Atunci cand un barbat este indragostit, nu se va putea opri din a te saruta, nici macar atunci cand sunteti in public. Nu ai decat motive de bucurie: o sesiune de saruturi te ajuta sa arzi 6,4 calorii pe minut.
3. Esti sprijinul lui:  Daca s-a convins ca tu esti persoana potrivita pentru el, atunci se va simti suficient de confortabil in preajma ta cat sa isi puna capul pe pieptul tau si sa iti asculte bataile inimii. Asta il face sa se simta in siguranta, poti fi sigura ca nu exista niciun alt loc din lume in care sa isi doreasca mai mult sa fie in acest moment.
4. Magia din dormitor: Viata voastra intima este incredibila. Daca iubitul tau e innebunit dupa tine, iti va arata asta in dormitor. Doamnelor, pregatiti-va ca fiecare noapte din viata voastra sa fie de vis. Cu cat va vedea ca tu te simti mai bine, cu atat se va simti si el mai bine, pentru ca adora sa vada ca iti ofera atat de multa placere.
5. Iti impartaseste fanteziile lui: Cheia unei relatii de succes este comunicarea. Daca iubitul tau te iubeste, va avea incredere sa iti impartaseasca si cele mai intime fanteziile (pana la urma, cine stie, poate ca intr-o seara iti vei dori sa experimentezi cate ceva). Atunci cand cineva este atat de deschis cu tine, poti fi sigura ca o face pentru ca te iubeste foarte mult.
6. Te tine in brate pana dimineata: Dupa o noapte pasionala, cat de des ti s-a intamplat sa fii tinuta in brate? Dragostea voastra nu se manifesta doar intre asternuturi, gesturile tandre continua pana dimineata. Te vei simti minunat sa adormi in bratele lui, iar dimineata, primul lucru pe care il vei vedea va fi iubitul tau dormind ca un bebelus langa tine. Ce imagine sublima!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005966 (s)