News Flash:

Nu credeai asta. Iata ce se intampla daca bei ceai verde rece

7 Noiembrie 2014
1562 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe langa reducerea riscului de cancer si a bolilor cardiovasculare, ceaiul verdecontine catechine, antioxidanti care pot ajuta la reducerea grasimii abdominale. In cazul in care consumati ceai verde inainte de un antrenament, acesti compusi pot creste, de asemenea, de arderea grasimilor. Este important sa consumati ceai pe care il pregatiti dvs si nu cel imbuteliat, pentru ca este plin de zaharuri si aditivi care afecteaza talia dvs.

Limonada de casa, nu numai ca va va racori, dar va avea grija si de talia dvs. Contine putine calorii si se poate bea fara limita. Pentru a o face mai sanatoasa, folositi decat lamai (sau alte fructe proaspete), apa, gheata si frunze de menta si indulciti cu miere, mai degraba decat cu zahar.

Apa cu fructe - Este deosebit de important sa fiti bine hidratati. Consumul de apa potabila ajuta organismul sa mentina echilibrul lichid adecvat, opreste retentia de lichide in exces, creste senzatia de satietate si va face sa mancati mai putin in ansamblu. Dar daca nu va place sa beti apa simpla, puteti adauga intotdeauna un pic de suc ​​proaspat de lamaie, menta, zmeura proaspata sau cuburi de gheata de fructe, si astfel, veti obtine bautura dumneavoastra preferata.

Fresh de pepene - Un alt mod minunat de a hidrata organismul dumneavoastra si sa aveti un abdomen plat, este de a bea fresh de pepene verde. Acesta contine mai putine calorii, si nutrienti ca arginina si licopenul, care mentin dezvoltarea anumitor tipuri de cancer.

Ceai de menta rece - Ceaiul de menta reimprospateaza si poate potoli setea, dar, de asemenea, actioneaza favorabil asupra grasimii acumulate in abdomen. Acest ceai va reduce umflarea si stimuleaza procesele metabolice. Se fierbe ceai de menta si se lasa sa se raceasca bine. Adaugati gheata si putina miere si bucurati-va de gustul sau. sursa: Sanatate.bzi.ro

ceaiul verde arderea grasimilor talia dvs
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007771 (s)