News Flash:

Nu arunca zatul de cafea! Iata de ce trebuie sa-l pastrezi

14 Noiembrie 2015
3479 Vizualizari | 0 Comentarii
zat de cafea
Iata motivele pentru care zatul de cafea nu trebuie aruncat: 

Solutie pentru ingrijirea animalelor de companie – Amestecati zat de cafea cu apa si obtineti o solutie pentru ingrijirea animalelor de companie. Dupa cateva spalari, solutia va inmoaie blana animalului, oferindu-i o stralucire frumoasa. Unele persoane sustin chiar ca aceasta solutie tine la distanta purecii si alti paraziti, desi inca mai este nevoie de teste pentru a se considera adevarat.

Deodorant pentru frigider – Depozitarea diferitelor tipuri de alimente in frigider poate produce un amestec neplacut de mirosuri. Indepartati aceste mirosuri folosind un bol cu zat de cafea. Puneti recipientul in frigider, iar deodorantul pe baza de cafea va absorbi gradual aromele nedorite.

Materie pentru compost – Zatul de cafea corespunde standardelor gradinarilor pentru material de compost. Zatul, amestecat in pamant, elibereaza nutrient, care imbogatesc solul si il fac mai acid. Plantele care infloresc in soluri acide vor fi mai sanatoase, deoarece isi obtin hrana necesara din sol. Daca aveti o rezerva considerabila de zat de cafea, imprastiati-l prin gradina. Plantele va vor fi recunoscatoare si va vor oferi niste flori minunate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006059 (s)